English Version Versão Portuguesa Version Française Versione Italiana Türkçe Sürüm Wersja Polski Variantă Română Ελληνική έκδοση Magyar Nyelv Český Jazyk Versión Española
Sponsorii:

Proiectul Cuprins

Pluta este un produs natural, rezistent, cu exceptionale calitati de protejare a mediului. Este unul din simbolurile cele mai reprezentative ale padurilor Mediteraneene.
Proiectul: "Pluta: din padure pana la reciclare" isi propune sa "apere" si sa promoveze utilizarea unui produs natural printre cetateni si printre producatorii de vin. Proiectul ia in considerare faptul ca au fost relativ neglijate de catre entitatile forestiere elemente cum sunt marketingul si studiile de piata.

Initiat la propunerea Euronatura si sustinut de WWF Franta, proiectul a inceput sa se dezvolte rapid prin contactarea a diferiti parteneri din Europa. Noi suntem convinsi ca proiectul va reusi sa contribuie la cresterea constientizarii publicului international si in consecinta va promova un material natural, care a suferit pentru cativa ani competitia meterialelor sintetice, care nu subscriu la principiile dezvoltarii durabile.