English Version Versão Portuguesa Version Française Versione Italiana Türkçe Sürüm Wersja Polski Variantă Română Ελληνική έκδοση Magyar Nyelv Český Jazyk Versión Española
Támogatók:

Projekt Összefoglalás

A parafa egy természetes, tartós termék kivételes környezeti minőséggel. A mediterrán erdők egyik legjelentősebb szimbóluma.
A projekt: “Parafa: az erdőtől az újrahasznosításig” “védi” és promotálja egy természetes termék használatát az állampolgárok és bortermelők között. A projekt figyelembe veszi, hogy vannak olyan elemek, amelyeket az erdőgazdálkodás viszonylag elhanyagolt, ilyenek például a marketing és piackutatás.

Egy Euronatura tervezet kezdeményezésének és a WWF France támogatásának köszönhetően a projekt gyorsan elkezdett növekedni, és számos partnerre tett szert európaszerte. Meggyőződésünk, hogy a projekt hozzájárul a nemzetközi figyelem emeléséhez, és így hirdet egy természetes anyagot, amelynek évek óta meg kell küzedenie szintetikus versenytársaival, holott versenytársai nem támogatják a fenntartható fejlődés elvét.